Regelmatig terugkerende antwoorden 😉

Wij nemen graag al je vragen weg..

Veelgestelde vragen

De online community is voor iedereen die thuisonderwijs geeft of daarover nadenkt. Bij aanmelding moet je de naam van een referent doorgeven – iemand die TO geeft of reeds lid is van de online community. Een onbetrouwbare aanmelding blokkeren we totdat we zekerheid hebben over iemands identiteit.
De online community is toegankelijk voor iedereen die thuisonderwijs geeft, of zijn kinderen TO wil gaan geven. We vragen je verantwoordelijkheid om je account weer op te zeggen als deze niet meer relevant is voor jouw levenssituatie, en zullen hier jaarlijks iedereen aan herinneren.
De privacy van onze online community is heel belangrijk. Alles wat er gedeeld wordt blijft binnen de community. Google kan de gehele online community niet indexeren en je gegevens zullen niet over het internet gaan zwerven. Je kunt je persoonlijke account helemaal naar eigen inzicht invullen.
We geloven dat een online community een spilfunctie kan vervullen in het leven van elke thuisonderwijzer. We willen graag dat elke thuisonderwijzer er toegang toe heeft. Je kunt zelf kiezen of je een donatie wil doen voor de kosten.
Wij geven graag antwoorden en willen deze lijst graag verder aanvullen! Neem contact met ons op via het Contactformulier

Scroll naar boven