Steun de missie van TOmeetTO

Samen bouwen we aan een platform voor TO

TOmeetTO is een initiatief voor en door thuisonderwijzers. Samen willen we één plek creëren waar iedereen de iets met thuisonderwijs te maken heeft van alles op de hoogte is, zijn input kan geven en delen en vooral de ander weet te vinden.

Om dit mogelijk te maken zijn er al heel wat thuisonderwijzers betrokken die meebouwen en zij steunen op deze manier de missie van TOmeetTO. Niet alleen met je eigen talent of tijd kan je de missie ondersteunen, maar ook door je financiële bijdrage.

Doneren

Wil je financieel meebouwen aan TOmeetTO om het uiteindelijke doel “één plek voor alle thuisonderwijsgezinnen” te behalen dan is daar de gelegenheid voor. Voor het realiseren van de online community zijn kosten gemaakt. Er is software voor een online omgeving ingekocht met bijbehorende producten. Daarnaast wordt er ook veel tijd in geïnvesteerd. We hebben het mogelijk gemaakt dat iedereen gratis lid kan worden van de community zodat ook iedereen er deel aan kan nemen. Daardoor zijn we afhankelijk van de draagkracht van de community in zijn geheel. En we gaan er vanuit en verwachten van elkaar dat we die draagkracht ook inzetten.

Mocht je willen doneren kun je hieronder je eigen smaak uitkiezen. We hebben allerlei bedragen vooraf uitgekozen om het geheel zoveel mogelijk te automatiseren.

Wil je een eenmalige gift geven?

Wil je een maandelijkse gift geven?

Wil je een jaarlijkse gift geven?

Kun je de gift van jouw smaak niet vinden? Laat het ons weten…

Neem contact met ons op

Wil je graag meebouwen op een andere manier?

Dan horen we dat graag! Alle inzet is nodig en welkom. Ieder heeft zo zijn talent.
Scroll naar boven