TOmeetTO

Verbinden, inspireren, uitdagen, connecten, delen, groeien en nog veel meer…

Waar het allemaal begon…

In 2015 zat ik (Anneke) eens tot na 01:00 uur in de woonkamer van een hele lieve thuisonderwijzer. Terugkijkend kan ik zeggen dat die avond mijn leven compleet veranderde. Ik was om. Vanaf nu zouden we thuisonderwijs gaan geven, onze dochter van school halen, en starten met een nieuw avontuur en dat is het zeker geworden.

Zeven jaren van thuisonderwijs hebben me vooral geleerd dat het heerlijk is om er niet alleen voor te staan, maar samen op te trekken met andere TO’ers. Samen eten, leren, ontdekken, groeien, huilen, lachen en spelen. Al deze kleine ervaringen van verbinding en ontmoeting zijn samen de basis geweest voor TOmeetTO. Omdat elke TO’er de kans zou moeten krijgen om het samen te doen.

Uitgegroeid naar een familie

Ondertussen is er een hele familie. Door het verder groeien en bouwen is er een team ontstaan wat TOmeetTO aanstuurt. Dit team bestaat uit Ernst, Kim, Naomi, Carola, Natasja, Marien, Sylvia, Richard en Anneke. Samen dragen zij ieder hun steentje bij en een ieder geeft zijn eigen input. Niet te vergeten zijn daarnaast een heleboel mensen die zich inzetten voor allerlei ontmoetingen. Samen zijn we TOmeetTO!

Scroll naar boven