Digitaal onderwijs proberen?

Doe mee met Prowise voor thuisonderwijzers!

Let op! Aanmelden kan alleen in september geregeld worden!

Prowise voor thuisonderwijzers

 • Wordt ook gebruikt bij regulier onderwijs 
 • Gebruikt door vele thuisonderwijzers
 • Adaptieve oefenstof
 • Ontwikkeling volgen door ouders
 • Heldere opzet en methode
 • 3 onderwerpen: rekenen, taal en Engels
TOmeetTO biedt je de mogelijkheid om samen met andere thuisonderwijzers mee te doen aan prowise software
Doe via TOmeetTO mee met de collectieve inkoop van Prowise software

Hoe werkt het?

Prowise biedt oefensoftware aan voor het onderwijs en als thuisonderwijzers verenigen we ons als ‘school’ onder een groepslicentie, waardoor we tegen gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van Prowise.

Prowise werkt op een adaptieve manier. De opgaven die een kind krijgt passen zich automatisch aan aan het niveau van het kind. Je kind leert dus altijd op zijn niveau. Als je kind  goede antwoorden geeft worden de opgaves moeilijker, zodat het kind uitdaging heeft. Wanneer je kind een onderwerp moeilijker vindt, biedt de software meer oefeningen aan op hetzelfde niveau.

Wanneer de scores hoger worden worden er nieuwe spellen vrij gespeeld. 

Heeft jouw kind meer uitdaging nodig? Doe mee met leuke spellen online via TOmeetTO

Rekentuin | Taalzee | Words & Birds

 • Met Rekentuin oefent je kind spelenderwijs met maar liefst 25.000 rekensommen in 23 verschillende rekenspellen. Rekentuin bevat onder andere de basisbewerkingen, maar ook spellen waarmee je kids oefenen met de tafels, klokkijken, breuken, verhaaltjessommen, geld en meten.
 • Dankzij de 35.000 opgaven in 18 taalspellen, biedt Taalzee uitdaging voor alle kids tussen de 6 en 12 jaar. In Taalzee oefent je kind onder andere met woordenschat, zinsontleden, spelling, lezen, spreekwoorden en dictee.
 • Via 25.000 opgaven in 9 spellen oefent je kind spelenderwijs Engelse taalvaardigheden. Ze oefenen in Words&Birds onder andere de Engelse woordenschat, dictee, grammatica, spelling en Engelse uitdrukkingen. 

Al enkele jaren coordineer ik met veel plezier voor alle thuisonderwijzers het gebruik van de software van Prowise. Mijn eigen kinderen doen het ook graag en ik vind het fijn dat je hun voortgang goed kunt volgen.

Sam van Breugel – coordinator Prowise voor thuisonderwijzers

Ontwikkeling volgen

In de ‘docentenomgeving’ kun je als ouder exact de ontwikkeling van je kind volgen, uitgesplitst in vele leerdoelen. Dit geeft je de mogelijkheid om je kind helemaal te volgen en ook buiten de online programma’s extra aandacht te geven aan bepaalde onderwerpen.

Met de bestelling van Prowise software krijg je ook een account voor de online community voor thuisonderwijzers van TOmeetTO. Je kunt hier ervaringen delen over Prowise met alle andere ouders die er gebruik van maken. 

Afgelopen jaar deden al 140 kinderen mee!

Thanx!

Bedankt dat je ons de mogelijkheid geeft om Prowise te spelen via de groepslicentie.!

Suus

Aanvulling

Prowise is een mooie aanvulling op het thuisonderwijs dat we geven!

Eveline

Nog een jaar!

Super fijn dat dit geregeld wordt. Wij willen graag nog een jaar doorgaan!

Familie Keizer

Is dit precies wat je zoekt voor je kids?

Doe jij ook mee met collectieve inkoop van Prowise? TOmeetTO biedt je toegang tot onderwijsmateriaken

€5 per jaar

Toegang tot Prowise oefensoftware

 • Enorme hoeveelheid oefenstof
 • Zelfstandig te volgen door je kind
 • Specifiek voor thuisonderwijzers
 • Automatische verlenging per jaar
 • Ieder kind een eigen account

Veelgestelde vragen

Let op! Aanmelden kan alleen in september geregeld worden!

Hoe gaat de aanmelding precies in zijn werk?
Bij je aanmelding en betaling geef je aan hoeveel accounts je wilt voor het aantal kinderen. Je ontvangt na 25 september (als een nieuw seizoen van Prowise ingaat) de inloggegevens op het mailadres dat je invult bij de aanmelding.

Hoe werkt de automatische verlenging?
Omdat veel thuisonderwijzers jarenlang achter elkaar gebruik maken van Prowise, incasseren we vanaf nu elk jaar automatisch voor een nieuw jaar. Natuurlijk sturen we enkele weken daarvoor een herinnering met verzoek of je wilt doorgaan of stoppen.

Hoe lang heb ik toegang tot de oefenstof?
Elk seizoen Prowise begint op 25 september. Je kunt het hele jaar door aanmelden voor Prowise, maar als je tussen 1 en 25 september aanmeldt krijg je een account voor het seizoen na 25 september.

Kan ik ervaringen delen met andere thuisonderwijzers?
Bij je aanmelding voor Prowise ontvang je ook een account van de online community voor thuisonderwijzers van TOmeetTO. Hier kun je op het forum ervaringen uitwisselen en vragen stellen aan andere gebruikers van Prowise.

Wat doe ik als het inloggen toch niet lukt?
Je Prowise-account blokkeert als je een aantal keer een verkeerd wachtwoord invult. Stuur een mailtje naar prowise@tomeetto.nl en we maken het weer voor je in orde!

Kan ik alleen gebruik maken als ik thuisonderwijs geef?
Prowise heeft een speciale regeling gemaakt voor ouders die thuisonderwijs geven. Wij vragen je dan ook dringend om alleen Prowise op deze site te bestellen wanneer je zelf thuisonderwijs geeft aan je kids.

Doe je mee?

Heb je nog vragen, neem dan contact op!

Neem contact op!

Scroll naar boven