WinterMIDweek in Almere

heerlijk samen zijn en kunnen genieten van elkaars aanwezigheid

Het is zover, het is gelukt! Voor komende winter is er ook in Nederland een plek kunnen gevonden waar we met elkaar samen kunnen zijn en heerlijk kunnen genieten van elkaars aanwezigheid. Een groepsaccommodatie leek ons de juiste setting…

Wanneer: Van maandag 15 januari tot vrijdag 19 januari.

Voor wie: Iedereen die thuisonderwijs geeft aan zijn kinderen is van harte welkom. Er zijn geen voorwaarden aan leeftijden of iets dergelijks.

De accommodatie
De accommodatie heeft een kleine gezellige woonkamer waar onder andere een televisie staat. Er zijn diverse spelletjes en speelgoed voor zowel jong als oud. Er is een ruime eetzaal met 10 tafels met stoelen. De eetzaal grenst aan de ruime professionele keuken voorzien van alle apparatuur. Alles is  geheel gelegen op de begane grond. Via de entree kom je in de centrale hal waar de 10 slaapkamers (met elk 3 stapelbedden en een wastafel) zijn gelegen. 

Op het terrein van de accommodatie is een groot grasveld. Ook is er een speeltuin met schommels, wipwappen en een klimtoestel. Er is een overkapping met een BBQ en tafels. De accommodatie is gelegen in een natuurrijke omgeving, hierdoor valt er van alles te beleven. Er is een vuurhaard/voorkorf voor een gezellig warm vuurtje buiten.

Voor een beeld kun je kijken op de site van: Vakantiewoning in Almere voor 30 personen. (vakantieadressen.nl)

Praktisch
Het gaat hier dus om een groepsaccommodatie met 10 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft 3 stapelbedden, oftewel 6 slaapplaatsen.
Voor elk bed dient een eigen kussen, dekbed, bedlinnen en een matrashoes meegenomen te worden.

Verder is er een grote keuken met 6 gaspitten. Koelkast, diepvries, magnetron, oven. Wasmachine en droger zijn ook aanwezig en te gebruiken.

Kosten:
Per kamer betaal je €245,-. In deze kamers kunnen 6 personen te recht. Je kunt zelf bepalen met hoeveel personen je de kamer wilt gebruiken. Deze prijs is incl. toeristenbelasting en andere fee’s.

Belangrijk:

  • Het is een try-out om te kijken of deze manier van samenzijn aan verwachtingen en behoefte voldoet. Mocht dat zo zijn dan zal dit een terugkerend event worden wat ons betreft.
  • Indien gewenst kan er bedlinnen worden bijgeboekt voor Eur 15,- per set.
  • Er is geen programma of iets wat er is gepland. We gaan er vanuit dat de groep die komt dit zelf laat ontstaan. Hetzelfde geldt voor het koken.
  • Er is een optie genomen op deze locatie omdat degene die het organiseert (Marjan Smink) niet het risico wil nemen om in alle kosten te moeten voorzien. Daarom kun je opgeven tot 30 november.

Boeken:

Foto Gallerij

Scroll naar boven