MID week

Een midweek vol met ontmoeting en inspiratie

1 t/m 5 juli 2024

De MIDweek is een gewone TOmeetTO week maar dan net even wat korter. Ook deze midweek zit vol met ontmoeting en inspiratie. Doordat ieder gezin een activiteit organiseert die bij hen past. Deze geven we vorm in een programma die passend is bij de leeftijden van de kinderen. Daardoor zijn er elke dag tal een mooie momenten waarin we mogen proeven van elkaars specialiteiten. Doe vooral wat je thuis ook doet en geef dat door aan de ander. Zo gaat iedereen weer naar huis met nieuwe input. Naast deze momenten hebben we vooral ook tijden van samen zijn bij het vuur en tijdens een bakje koffie of thee.

Wie: Deze week is voor gezinnen met kinderen die thuisonderwijs krijgen. Dat betekent dat je kind 5 jaar of ouder is en dat er een beroep op vrijstelling is gedaan of dat je kind 4 jaar is en dat je al zeker weet dat je thuisonderwijs gaat geven.

Waar: Camping het Beloofde Land heeft kampeerplekken en accommodaties. Wij hebben kampeerplekken en themahuisjes gereserveerd. Bij aanmelding kun je je voorkeur aangeven en dan proberen we daar rekening mee te houden.

Wanneer: 1 tot met 5 juli 2024

Belangrijk

 • Er is de mogelijkheid om langer te verblijven. Dus je kunt er voor kiezen om eerder te komen of langer te blijven. Dit kan per 3 nachten. De eerste 3 nachten kun je gelijk bijboeken, voor meer nachten klik hier. Voor twee weken extra kamperen klik je hier. Voor een accommodatie kun je contact opnemen met tomeettoweken@tomeetto.nl
 • Soms zijn er andere familieleden die ook verblijven op de camping. Zij kunnen ook met korting verblijven. Neem daarvoor contact op via de tomeettoweken@tomeetto.nl
 • Tijdens de week is gebleken dat het waardevol is om als groep met elkaar te verbinden en dat bezoek van andere daarin verstoort. We verblijven op een camping en iedereen is vrij in zijn eigen beweging, maar we vragen er rekening mee te houden dat het storend kan zijn vooral voor andere kinderen als de dynamiek wordt onderbroken door mensen van “buitenaf” langs te laten komen.
 • Er zijn anders dan in voorgaande jaren plekken gereserveerd en die zijn gegarandeerd. Dit zijn de nummers B152-B159 en B139 (kamperen), B128+B129, B137+B138 (huisjes). Degene die het eerst aanmeldt heeft dus zeker een plekje. Iemand die later aanmeldt is zeker van harte welkom en kan op een plek die nog open is op de camping gewoon aansluiten.
 • Wil je een ander soort accommodatie: kijk dan via de site van de camping: https://beloofdeland.nl/plattegrond-tarieven/ of jouw locatie vrij is in de periode die je wilt komen. Wij kunnen het dan voor je reserveren nadat je een betaallink hebt gekregen en hebt betaald.
 • In de prijzen is nog geen toeristenbelasting berekend. Deze is €1,75 pp per nacht. Bij aanmelding kun je invullen welk aantal voor jullie gezin van toepassing is.
 • Alle boekingen zijn op basis van 4 personen. Je kunt een extra persoon bijboeken via onderstaande links. Dit is incl. toeristenbelasting:
  1 pers accommodatie: €36,-
  1 pers kamperen: €32,-
 • Iedereen kan deelnemen in het team van TOmeetTO tijdens de week. Jij bent dan één van de mensen waar iedereen bij te recht kan en die er voor zorgt dat alles tijdens de week soepeltjes verloopt. Naast dat het enorm leuk is om te doen krijg je ook €50,- terug omdat je bijdraagt aan het groter geheel. Geef het aan in je opmerkingen als deel wilt zijn van dit team.
 • Het is al vaker voorgekomen dat gezinnen heel graag willen aansluiten, maar het financieel niet redden om de kosten te dragen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen welkom is en daarom willen we graag dat je het ons laat weten als dit ook zo voor jou is. Elke keer zijn er nog mooie oplossingen gevonden om er toch bij te kunnen zijn. Dus schroom niet en laat het ons weten via tomeettoweken@tomeetto.nl

Aanmelden:

Kampeerplek

Boshuisje

Strandhuisje

Themahuisje

Tipi

Scroll naar boven