WinterMIDweek Winterberg

Gezellig samen skiën met thuisonderwijzers in winterberg

Om de winterperiode wat leuker te maken organiseert TOmeetTO ook in de koudere maanden een mogelijkheid om elkaar in vakantiesetting te ontmoeten. Naast de midweek in Almere zijn er nu twee skivakanties georganiseerd in Winterberg.

We gaan elkaar ontmoeten in een luxe groepsaccommodatie die 7 minuten rijden van de skipiste afligt. Deze accommodatie heeft meerdere vleugels en onder andere ook een zwembad, dakterras met vuur, tafeltennis, biljart en voetbalveldje. Wij hebben twee vleugels met in totaal 13 tweepersoonskamers tot onze beschikking. Beide vleugels hebben een eigen keuken en een eigen gemeenschappelijke ruimte.

Wanneer:
Week 1: maandag 8 januari 15.00 uur tot en met 12 januari 10.00 uur

Week 2: maandag 12 februari 15.00 uur tot en met vrijdag 16 februari 10.00 uur

Voor wie:
Deze midweek wordt georganiseerd voor alle thuisonderwijsgezinnen en aanverwanten. Dus wil je opa of oma ook mee dan kan dat. Mocht de groep echt groot worden dan is een mogelijkheid om uit te breiden.

Wat: We hebben geen programma voor de midweek, maar die kan wel ontstaan. Naast de mogelijkheden dat er geskied kan worden zijn er tal van andere activiteiten in de omgeving of die je zelf kunt doen. Zoals wandelen en mountainbiken. Zodra je je hebt aangemeld, kom je in een groepsapp waarin overlegt kan worden of er gezamenlijke uitjes opgepakt gaan worden.

Waar: De accommodatie heet Gästehaus Winterberg en is te vinden via www.gaestehaus-winterberg.de. Vanaf Utrecht is het ongeveer 3 uur rijden. Deze luxe groepsaccommodatie geeft je een hotelgevoel, maar wel in een kleine setting. Het beste kun je even de site bekijken voor een rondleiding.

Kosten:
De prijzen zijn op basis van twee personen die verblijven op een tweepersoonskamer voor 4 nachten (van maandag tot en met vrijdag). Je betaalt €288,-. Je kunt zelf kiezen met wie je op een kamer gaat. Ook zijn er kamers voor 5 en 6 personen te boeken. Deze zijn alleen niet op dezelfde vleugel, maar alles is dicht bij elkaar en dat vormt geen probleem.

Bijboeken:

Skiles: Er zijn skileraren aanwezig en tot de groepen vol zitten (8 personen per les) kun je daar voor aanmelden. De skilessen zullen in de ochtend om 10 uur zijn en de andere groep in de middag om 13.30 Kosten zijn €45,- pp. Je draagt zelf zorg voor de aanschaf van een skipas. Als je aanmeldt, wordt er verwacht dat je dinsdag, woensdag en donderdag bij de lessen aanwezig bent. En we vragen de ouders om zelf in te schatten of zij voor hun kind aanwezig moeten zijn bij de les.

Skimateriaal:
Om goed te kunnen skiën heb je ski’s, skischoenen, een helm en stokken nodig. In Winterberg zelf zijn voldoende verhuurbedrijven vlakbij de piste. Na aanmelding maken we een afspraak om op dinsdag om 8.30 uur te passen en daarna kun je gelijk door naar de les.

Skipas: Die kun je ter plekke bij de lift aanschaffen, maar we zijn nog bezig om dit als groep aan te schaffen zodra er helder is wie er mee doet. Voor de kosten van een skipas kun je kijken op: https://www.skiliftkarussell.de/ski/

Catering:
Het is mogelijk om gebruik te maken van ontbijt en tevens je eigen lunch klaar te maken. En om gebruik te maken van het diner. De kosten hiervoor zijn 50,- per persoon. Op maandagavond start het met diner en op vrijdagochtend eindigt het met ontbijt. Dit wordt geheel verzorgd en er wordt ook rekening gehouden met de bekende dieetwensen. We wordt er verwacht dat je zelf als groep afwast en dergelijke. De catering kan alleen doorgaan bij meer dan 25 personen. Je krijgt een seintje van de organisator zodra het kan.

Schoonmaak: Je kunt zelf je kamer schoon achter laten, maar je kunt ook je kamer schoon laten maken voor €29,- per kamer. Dit is te boeken NA het boeken voor een persoon

Even een paar belangrijke dingen:

  • Boeken gaat per persoon. Loop dus de checkout 2x door voor 2 personen.
  • Als je hebt aangemeld dan krijg je van ons een bevestiging en dan is je aanmelding definitief.
  • Je hoeft niet te skiën, maar je kunt er gebruik van maken.
  • Vooral als je wilt skiën is het wenselijk dat je met eigen vervoer komt.
  • De vakantie kan door gaan bij bezetting van 8 kamers. Mocht dit aantal niet behaald worden kijken we naar andere mogelijkheden. Mocht het echt niet door kunnen gaan dan krijgen degene die wel geboekt hebben hun geld terug
  • Annuleren is niet mogelijk. Iemand je kamer over laten nemen of wachten tot iemand anders zich aanmeldt kan wel.
  • Zijn alle kamers vol en meldt je aan dan kom je op de wachtlijst voor uitbreiding naar een volgende vleugel. Je wordt hier dan van op de hoogte gesteld.
  • Voor mensen die met een camper willen komen en er in willen overnachten, zijn er ook mogelijkheden om aan te sluiten. Neem daarvoor contact op via winterberg@tomeetto.nl
  • We zijn er als groep aanwezig. Onderling zal er moeten worden afgestemd hoe de keuken en de zitruimtes gebruikt zullen worden. We gaan er vanuit dat degene die meegaan daar onderling uitkomen.

Vragen? Neem contact op via winterberg@tomeetto.nl


Boeken

(betalen in termijnen is mogelijk):

2 Personen

12 februari 15.00 uur tot en met 16 februari 10.00 uur

€288,-

5 Personen

12 februari 15.00 uur tot en met 16 februari 10.00 uur

€570,-

6 Personen

12 februari 15.00 uur tot en met 16 februari 10.00 uur

€648,-

Scroll naar boven