Langer kamperen in september

Langere tijd met andere gezinnen optrekken en lekker genieten van elkaars aanwezigheid

Het is al een aantal jaar mogelijk om naast de TOmeetTOweek ook langer te kamperen in september. Dit jaar kunnen we ook weer gebruik maken de camping van 31 augustus tot en met 30 september. Op deze manier kun je langere tijd met andere gezinnen optrekken en lekker genieten van elkaars aanwezigheid.

Deze periode zijn er nog plekken vrij op de camping die je via TOmeetTO kunt reserveren en tegelijkertijd ook gaat deelnemen aan de TOmeetTO KUNST&ATELIER week. Je kunt je hiervoor hier onder aanmelden en dan wordt er een plekje op het Aveld voor je vastgelegd.

Deze plekken zijn alleen beschikbaar voor mensen die ook werkelijk gebruik maken van deze periode. Vanuit ervaring van vorige jaren hebben we gemerkt dat het fijn is om van te voren te weten dat degene die geboekt hebben ook aanwezig zullen zijn. In andere jaren is dit niet altijd zo geweest en was er teleurstelling bij kinderen en daarbij ook bij ouders die verlangend uitkijken naar een mooie tijd samen.

Kun je niet alle weken aanwezig zijn, maar wil je wel langer kamperen? Dan kun je je aanmelden voor de TOmeetTOweek en de KAMPEERweek. Daarnaast kun je ook
3 weken kamperen (exclusief toeristenbelasting). Dan reserveren we een plekje voor je van 31augusutus tot en met 20 september.

De kosten zijn €605,-

Belangrijk:

  • Het aanmelden is inclusief toeristenbelasting en deelname aan de TOmeetTOweek. Boeken via de camping én deelnemen aan de TOmeetTOweek is niet mogelijk. Deze maand kamperen is alleen voor mensen die echt ook alle weken aanwezig zullen zijn. Dit checken we vooraf met elkaar.
  • Bij aanmelding wordt je verwachte dag van aankomst en vertrek gevraagd om zo zeker te zijn van de bezetting van de plek en goed in te kunnen delen.
  • Zou je graag de hele maand willen boeken, maar je weet dat je niet alle tijd aanwezig kunt zijn dan horen we het graag via tomeettoweken@tomeetto.nl! We zullen dan kijken of er er ruimte is op andere velden.
Scroll naar boven