Kampeerweekend Zeeland

Gezellig weekendje weg met je kinderen met allemaal gelijkgezinde thuisonderwijzers?

Gezellig weekendje weg met je kinderen met allemaal gelijkgezinde thuisonderwijzers? Zoek niet verder. Samen maken we er een top weekend van!

Voor wie: Voor gezinnen met kinderen die thuisonderwijs krijgen of thuisonderwijs willen geven.

Waar: Camping Loverendale Ter Linde, Oranjezonweg 1, 4356 EH Oostkapelle. We hebben beschikking over een kampeerterrein waarop 15 à 20 plekken zijn. (https://www.loverendaleterlinde.nl)

Wanneer: vrijdag 14 juni tot zondag 16 juni. Inchecken kan vrijdag vanaf 15u00 en uitchecken is zondag om 10u00.

Praktische informatie:

  • Kosten bedragen €77 per ouder. Kinderen zijn gratis. Aanmelden voor 7 maart 2024. Klik hier om je aan te melden!
  • Wat zit er in de prijs? Een staplek voor een tent en bijzettent, 1 parkeerplaats per gezin, toeristenbelasting, eten voor zaterdagmiddag en -avond + brooddeeg om vrijdagavond broodjes te bakken boven het vuur.
  • Wat zit er niet in de prijs? Ontbijt voor zaterdag en zondag, potluck voor vrijdagavond. Neem dus iets lekkers mee voor vrijdagavond om het kampeerweekend met gezellige potluck te starten.
  • Locatie Loverendale Ter Linde beschikt over een biologische boerderijwinkel, lekkere bakkerij en verse melktap. Naast deze eetvoorzieningen is er ook een leuke natuurspeeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven. En voor de dierenliefhebbers zijn er ook voldoende boerderijdieren terug te vinden. Dit alles in een mooie omgeving. Lees zeker nog meer op de website.
    Graag voorzien we zaterdag enkele workshops voor de kinderen, als jullie als ouders iets willen delen met de kinderen, stuur ons dan een mail: valkruid@protonmail.com en sarah.debruyn92@gmail.com
Scroll naar boven