KAMPEER week

Speciaal voor iedereen die alleen maar lekker samen wil zijn op een camping

6 t/m 13 september 2024

De TOmeetTO KAMPEERweek is speciaal voor iedereen die alleen lekker samen wil zijn op een camping. Er zijn een aantal plekken bij elkaar gereserveerd zodat je met elkaar kunt optrekken. Lekker onder de luifels een theetje kunt doen en de kinderen  letterlijk bij elkaar “in de tent mogen kijken”.

Wie: Deze week is voor gezinnen met kinderen die thuisonderwijs krijgen. Dat betekent dat je kind 5 jaar of ouder is en dat er een beroep op vrijstelling is gedaan of dat je kind 4 jaar is en dat je al zeker weet dat je thuisonderwijs gaat geven.

Waar: Camping het Beloofde Land heeft kampeerplekken en accommodaties. Wij hebben kampeerplekken gereserveerd. Deze plekken zijn voor een week gereserveerd, maar je kunt er ook voor kiezen om langer te blijven door eerder te komen of ook de TOmeetTOweek van september bij te boeken of de hele maand september.

Wanneer: 6 tot en met 13 september 2024

Belangrijk

  • Soms zijn er andere familieleden die ook verblijven op de camping. Zij kunnen ook met korting verblijven. Neem daarvoor contact op via de tomeettoweken@tomeetto.nl
  • Er zijn voor deze week kampeerplekken gereserveerd op het Agedeelte. Degene die het eerst aanmeldt heeft dus zeker een plekje. Iemand die later aanmeldt is zeker van harte welkom en kan op een plek die nog open is op de camping gewoon aansluiten.
  • In de prijzen is nog geen toeristenbelasting berekend. Deze is €1,75 pp per nacht. Bij aanmelding kun je invullen welk aantal voor jullie gezin van toepassing is.
  • Alle boekingen zijn op basis van 4 personen. Je kunt een extra persoon bijboeken via onderstaande links. Dit is incl. toeristenbelasting:1 pers accommodatie: €36,-1 pers kamperen: €32,-
  • Iedereen kan deelnemen in het team van TOmeetTO tijdens de week. Jij bent dan één van de mensen waar iedereen bij te recht kan en die er voor zorgt dat alles tijdens de week soepeltjes verloopt. Naast dat het enorm leuk is om te doen krijg je ook €50,- terug omdat je bijdraagt aan het groter geheel. Geef het aan in je opmerkingen als deel wilt zijn van dit team.
  • Het is al vaker voorgekomen dat gezinnen heel graag willen aansluiten, maar het financieel niet redden om de kosten te dragen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen welkom is en daarom willen we graag dat je het ons laat weten als dit ook zo voor jou is. Elke keer zijn er nog mooie oplossingen gevonden om er toch bij te kunnen zijn. Dus schroom niet en laat het ons weten via tomeettoweken@tomeetto.nl

Aanmelden:

Kampeerplek

Scroll naar boven