8+ Zuid

8+ Zuid

Mooie momenten en herinneringen met leeftijdsgenoten

Wat zijn we blij om te kunnen vertellen dat voor de wat oudere kinderen speciale dagen komen die voor hen mooie momenten zijn om contact te leggen met leeftijdsgenoten en herinneringen te maken. Deze dagen zullen zo veel mogelijk met een inhoud zijn die bij de leeftijd past. Soms is dit met beweging, soms een goede uitdaging en een andere keer weer een thema wat hen zal aanspreken.

Belangrijk:

Je kunt aanmelden als je minimaal 1 kind hebt die 8 jaar of ouder is

  • Heb je ook jongere kinderen dan is het belangrijk even goed af te stemmen of het haalbaar is dat die mee gaan of dat je als ouders onderling daar even iets over moet afstemmen. Het is echt de bedoeling dat de oudere kinderen de ruimte krijgen.
  • De wens is er om deze dagen uit te laten groeien naar 12+ dagen. Dus is je kind echt al tiener dan is hij of zij echt van harte welkom en is het ook voor hen een mooi moment om aan te haken.
  • Er is een aparte groep op Telegram aangemaakt waarin alle activteiten worden gepost en waar je ook je vragen kunt stellen. Natuurlijk kan dat ook altijd via info@tomeetto.nl
  • Wil je zelf ook graag een activiteit organiseren voor 8+ers dan ben je van harte welkom! Hoe meer mensen, hoe meer regio’s en hoe meer verbinding en netwerk. Laat het gerust weten via info@tomeetto.nl

De volgende momenten zijn er nog dit jaar en komend volgend jaar:

Er staan geen 8+ ontmoetingen gepland voor Zuid Nederland of er is iets mis gegaan. Kijk eventueel even op de algemene 8+ pagina.

* Geef in Opmerkingen aan welke datum je wilt komen.

Heb jij ook goede ideeën voor deze dagen dan horen we ze graag! Maar liever nog dat je in het team van de organisatie betrokken bent zodat we een breed draagvlak kunnen creëren. Dus van harte welkom om ook te faciliteren wat bij jouw kind past of waar je zelf als ouder blij van wordt.

MELD AAN OM DEEL TE ZIJN VAN HET TEAM

Scroll naar boven