Activiteiten

Doe mee met ons!

We organiseren allerlei activiteiten, kijk gerust even rond!

12 x 12

Elkaar ontmoeten door het hele land

Door het hele land zijn thuisonderwijsgezinnen te vinden. En hoe fijn is het om elkaar te ontmoeten? Daarom worden er door en voor thuisonderwijzers elke maand in elke provincie een ontmoetingsdag georganiseerd.

Dit is een dag waarop je andere thuisonderwijsgezinnen kunt ontmoeten uit je eigen omgeving (of de omgeving waar je per ongeluk bent :)). Iedereen is hier van harte welkom! Dus het maakt niet uit hoe oud je kids zijn, hoe lang je thuisonderwijs geeft of waar je vandaan komt.

We hopen je te zien! Eén ding weten we zeker… Het zijn dagen vol enthousiasme, kennismaking, connectie en inspiratie.

Acht Plus

Speciale dagen voor de wat oudere kinderen

Wat zijn we blij om te kunnen vertellen dat voor de wat oudere kinderen speciale dagen komen die voor hen mooie momenten zijn om contact te leggen met leeftijdsgenoten en herinneringen te maken. Deze dagen zullen zo veel mogelijk met een inhoud zijn die bij de leeftijd past. Soms is dit met beweging, soms een goede uitdaging en een andere keer weer een thema wat hen zal aanspreken.

Er zijn een aantal ouders die op dit moment deze dagen in het noorden, het midden en het zuiden van het land organiseren. Elke dag heeft zijn eigen inhoud. De ene keer meer met programma de andere keer helemaal vrij. Maar in ieder geval op een locatie die aantrekkelijk is voor kinderen die 8 jaar zijn en ouder.

Circuslessen

Samen leren Circus te maken

Bij de  circuslessen, die worden gegeven door Circus Amersfoort, leer je allerlei circustechnieken onder begeleiding van onze circusdocent en ouders die ondersteunen. De lessen bestaan uit workshops waarin allerlei circusdisciplines worden aangeboden. Denk aan acrobatiek, balanceren, jongleren, grond- en luchtoefeningen, presenteren, theater en trapeze. Er zijn wel meer dan tien verschillende circustechnieken, dus er is afwisseling genoeg! Je treedt ook op om te laten zien wat je hebt geleerd. Je kan op je gemak wennen aan het artiest-zijn en alles laten zien tijdens de eindvoorstelling!

Vakanties

Onvergetelijke momenten voor jou en je kids

Inspiratie weken:
De inspiratie en ontmoetingsweken van TOmeetTO zijn al een beetje een begrip geworden. Zo leuk dat er al zo veel gezinnen aan mee doen elke keer. Voor de één is het de eerste keer en voor de ander is het al een (meer)jaarlijks terugkerend moment. Maar bovenal is het elke keer bemoedigend, verfrissend en inspirerend voor iedereen. En stiekem proeven we een beetje van het community leven.

Echt vakantie:
Om de winterperiode wat leuker te maken organiseert TOmeetTO ook in de koudere maanden een mogelijkheid om elkaar in vakantiesetting te ontmoeten. Naast een midweek in Almere worden er nu ook twee skivakanties georganiseerd in Winterberg.

Zwemmen

Gezellig zwemmen met andere thuisonderwijsgezinnen

Gezellig zwemmen met andere thuisonderwijsgezinnen, leuk toch!

Enzovoorts

Kijk verder in de submenu’s voor andere activiteiten!

Wil je ook wat organiseren voor TO?

Neem dan contact met ons op!

Scroll naar boven